Mad ud af huset

Vi håber at du på de følgende sider, vil finde den fornødne inspiration til netop det arrangement, du har i tankerne, eller måske føle dig inspireret til at prøve noget helt andet. Såfremt der måtte være specielle ønsker angående menu, står vi naturligvis til rådighed med hjælp og gode råd.

Sammensæt selv din buffet ud af huset:

Forretter:

Parma skinke med melon på spæd salat

Kylling salat i Tarco dressing med rødpeber og majs

Hjemme røget laks med rød dressing

Kold tomat suppe med agurk tern

Hønse salat på ananas ring med bacon tern

Rejecocktail på salat med rød dressing(10kr)

Røget ørred med ægge stand

Tun mousse pyntet med rejer

Kylling bryst i skiver på salat med karry dressing

Røget tun roulade med fløde oste creme

Røget dyre kølle på skovbær salat

1 ret 30 kr.

2 retter 55 kr.

3 retter 80 kr.

4 retter 100 kr.

Hovedretter:

Rosa stegt kalve cuvette

Pesto stegt oksefilet

BBQ spare ribs

Stegt kylling bryst

Hvidløgs marineret svinekam

Kylling hot wings

Bagt laks

Krydder skinke steg

3 små hjemmelavede frikadeller

Fyldt kalkun bryst

1 slags kød 50 kr.

2 slags kød 95 kr.

3 slags kød 140 kr.

Kartofler:

Flødekartofler

Små steget kartofler

Bagt kartofler med krydder smør

Bagt kartoffel mos

Kartoffel både bagt med grønsager

Kold kartoffel salat i dressing

Varm kartoffel salat (sur sød)

Marineret kartoffel salat med friske urter og hvidløgs olie

1 slags kartoffel 25 kr.

2 slags kartofler 45 kr.

3 salgs kartofler 70 kr.

Tilbehør:

Icebergsalat mix med dressing

Baby salat mix med dressing

Pasta salat

Ris salat

Bønne salat

Vandmelon/feta salat

Tomat salat

Bagte rodfrugter

Kogte majskolber med smør

Brød og smør

Rødvins sauce

Svampe sauce

BBQ sauce

1 slags tilbehør 15 kr.

2 slags tilbehør 25 kr.

3 slags tilbehør 35 kr.

4 slags tilbehør 45 kr.

4 slags tilbehør 55 kr.

Dessert:

Oste lagkage på kikse bund

Hjemme lavet islagkage med jordbær sauce

Citron fromage

Chokolade brownie med jordbær mousse på toppen

Hjemme lavet småkager (2 slags og 3 stk. pr person)

1 slags dessert 35 kr.

Nat mad:

3 slags 3 kant sandwichs

Kartoffel salat med frikadeller

Grønsags tærte med salat

Suppe med brød (klar, asparges, tomat eller karry)

1 slags natmad 35 kr.

Alle priser er pr. person.

Min. Antal er 10 personer ellers er der et tillæg på 20 kr. pr person

Tapas buffet:

Her er et forslag til jer i kan kigge på og vælge ud fra.

Canariske kartofler med mojo sauce.

Bagte grønne asparges med sprød skinke.

Spansk tortilla.

Spansk kartoffel salat med tun .

Små brød med tapanade.

Små brød med mozzarella ost og chorizo pølse.

Blæksprutte ringe .

Fiske kroketter med salsa.

Bagt torsk med persille pesto.

Pil selv skalrejer med alioli.

Rejer i pesto.

Balsamico syltede løg og svampe.

Friske blåmuslinger i hvidvin.

Chili og hvidløgs marineret kyllingespyd.

Manchego ost.

Fyldte tomater.

Skinke med melon salat.

Sesam stegt svinemørbrad.

Dessert:

Alle anrettet i små glas og en del af tapas buffetten

Tiramisu med hvid chokolade

Jordbær cheese cake med chokolade

Chokolade brownie med vanille creme fraiche

Vælg.

5 tapas + 1 dessert til 148,00,-

Vælg 7 + 1 dessert til 178,00,-

Vælg 10 +1 dessert til 208,00,-

Håber dette giver jer lidt ideer

Forretter.

  1. Tunmousse pyntet med rejer og kaviar, hertil hjemmebagt flutes.
  2. Butterdejstarteletter (2 stk.) med høns i asparges.
  3. ​Dampet laks anrettet på sprød salat, serveret med grønne asparges og krydderurtedressing, hertil hjemmebagt flutes.
  4. Ålerøget skinke, pyntet med asparges og melon, hertil hjemmebagt flutes.
  5. Indbagt laks anrettet på salat, pyntet med kaviar, hertil hjemmelavet dressing, samt hjemmebagt flutes. (+5kr)
  6. Hønsesalat i cremedressing, pyntet med ananas og bacon, hertil hjemmebagt flutes. (+5kr)
  7. Mexicansk kyllingesalat i tacocreme, pyntet med piment og bacon. (+10kr)
  8. Original rejecoctail, anrettet i glas, rejer på icebergsalst, pyntet med asparges og kaviar, hertil hjemmelavet dressing samt hjemmebagt flutes. (+10)
  9. Røget dyrekølle på salat og skovbær, hertil skovbærdressing, og hjemmebagt flutes. (+15kr)
Pris

Pr. forret fra 40,00 kr.

Hovedretter.

  1. Skinke serveret med flødekartofler samt 3 slags af årstiden garniturer.
  2. Flæskesteg med svær, serveret med hjemmelavet rødkål, ½ æble, surt, brunede og hvide kartofler hertil flødesauce.
  3. ​Gammeldags oksesteg, serveret med glaserede perleløg, bønner, gulerødder samt hvide kartofler hertil flødesauce.
  4. Baconstegt kalkunbryst, serveret med svampesauce, stegte kartofler samt 3 slags af årstidens grøntsager. (+10kr)
  5. Kalvesteg, stegt som vildt, serveret med waldorfsalat, ½ æble, sødt/surt, bønner, brunede og hvide kartofler samt flødesauce. (+10kr)
  6. Rosastegt kalvecuvette, serveret med skysauce, stegte kartofler samt 3 slags af årstidens grøntsager. (+10kr)
  7. Laksesteak, serveret med sesamstegte kartofler, dildflødesauce samt 3 slags af årstidens grøntsager. (10kr)
  8. Rosastegt oksefilet, serveret med rødvinssauce eller bernaisesauce, flødekartofler samt 3 slags af årstidens grøntsager. (+15kr)
Pris

Pr. hovedret fra kr. 109,00,-

Dessert.

  1. Fløderand med kirsebærsauce.
  2. Citronfromage.
  3. Pære Belle Helene med vanilleis og chokoladesauce.
  4. Lun pæretærte med cremefraiche.
  5. Hjemmebagt chokoladebrownie med vanilleis. (+10kr.)
  6. Hotel Hvide Kro´s islagkage, fyldt med chokolade og makroner, hertil jordbærsauce. (+10kr.)
  7. ½ ananas, fyldt med friske frugter. (+15kr.)
  8. Hjemmelavet pandekager med is og friske frugter. (+15kr.)

Pris

Pr. dessert fra kr. 48,00,-

​ ​

Lej en kok med ud til at arrangere maden, for kun 375,00,- pr. time.

​ ​

Priserne er for et minimum antal på 15 personer.Ved mindre end 15 personer, vil der være et tillæg på kr. 20,00,- pr. person

Hotel Hvide Kro
Jernbanegade 7

9620 Aalestrup​

Tlf.: 98 64 14 33

E-mail: mail@hotelhvidekro.dk

CVR: 31664985​